Slatko kiseli krastavci Bornibus 250g
Sitno kosani ukiseljeni krastavci
Slatko kiseli krastavci Bornibus 250g
Sitno kosani ukiseljeni krastavci
SASTOJCI: Krastavci, šećer, ocat, luk, paprika, modificirani škrob, GORUŠICA, sol, riboflavin, kalcij klorid, začini, limunska kiselina, prirodna aroma.
ALERGENI: celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Krastavci u savršenoj ravnoteži slatkog i kiselog okusa, pripremljeni od visokokvalitetnih krastavaca, začina koji ističu prirodni okus.
Sitno kosani krastavci dodaju posebnu notu svakom jelu. Idealni su za salate, sendviče ili kao ukusan međuobrok. S ovim jedinstvenim staklenkom od 250g, donosite tradiciju i kvalitetu na svoj stol.
Nakon otvaranja držati u hladnjaku.
Energija | 314 kJ/ 76 kcal |
Masti | 0,1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,0 g |
Ugljikohidrati | 16,8 g |
- od kojih šećeri | 13,1 g |
Proteini | 0,6 g |
Sol | 1,1 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.