Slatko kiseli krastavci Bornibus 250g
Sitno kosani ukiseljeni krastavci
Slatko kiseli krastavci Bornibus 250g
Sitno kosani ukiseljeni krastavci
SASTOJCI: Krastavci, šećer, ocat, luk, paprika, modificirani škrob, GORUŠICA, sol, riboflavin, kalcij klorid, začini, limunska kiselina, prirodna aroma.
ALERGENI: celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Krastavci u savršenoj ravnoteži slatkog i kiselog okusa, pripremljeni od visokokvalitetnih krastavaca, začina koji ističu prirodni okus.
Sitno kosani krastavci dodaju posebnu notu svakom jelu. Idealni su za salate, sendviče ili kao ukusan međuobrok. S ovim jedinstvenim staklenkom od 250g, donosite tradiciju i kvalitetu na svoj stol.
Nakon otvaranja držati u hladnjaku.
Bornibus Confit de Cornichons
Opis
Bornibus Confit de Cornichons je jedinstveni prilog od sitno sjeckanih krastavaca u blago slatkoj marinadi s diskretnom notom čilija. Savršeno uravnotežuje slatko-kiseli kontrast uz očuvanu hrskavost povrća, idealan je za sendviče, burgere i lagane salate.
Zašto volimo ovaj proizvod?
- Harmonija okusa: slatkasto-kiseli balans nadopunjen nježnim čili daškom.
- Hrskav i fini doslovno: sitno rezani komadići dodaju strukturu bez previše volumena.
- Višenamjenski: sjajan za burgere, sendviče, tapenade pladnjeve i hladna predjela. :contentReference[oaicite:3]{index=3}
Idealan za
Hamburgere, sendviče, tapenade, antipasti, salate, pa i kao fini dodatak jogurtima ili sirevima.
Savjeti za posluživanje
- Dodajte žličicu u burgere za crunchy kontrast.
- Dodajte na tapenade pladanj uz sireve i pršut.
- Miješajte u hladne umake za pikantno-slatku notu.
Skladištenje
Držati zatvoreno na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 4 tjedna.
Energija | 314 kJ/ 76 kcal |
Masti | 0,1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,0 g |
Ugljikohidrati | 16,8 g |
- od kojih šećeri | 13,1 g |
Proteini | 0,6 g |
Sol | 1,1 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Raviolo di Latte s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, pjenom od Parmigiana Reggiana i paprenim umakom
Raviolo di Latte u ovom receptu podiže klasičnu tjesteninu na novu razinu uz pažljivo izrađeno punjenje od mozzarelle i Parmigiana Reggiana, posluženo s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, laganom pjenom od sira i paprenim umakom. Savršena kombinacija tekstura i okusa za posebne prilike – elegantno jelo koje spaja udobnost i sofisticiranost na tanjuru.

Biljni čaj Orange Grapefruit - Ledeni čaj i koktel gin&tonic
Ovaj kiselo-gorki napitak pravo je pjenušavo osvježenje za dugo toplo ljeto!