Turkish Apple
Turkish Apple
SASTOJCI: komadići jabuke, kockice ananasa, sredstvo za zakiseljavanje: askorbinska kiselina, prirodna aroma, liofilizirani komadići jabuke
Ovo je jedna od laganijih mješavina koja ne zahtijeva kiselo voće.
Komadi jabuke i zrelog ananasa sušenih na zraku čine bazu ovog čaja. Kompozicija koja je iznimno popularna u Turskoj.
Zdravi vitamin C daje određenu svježinu slatkom okusu jabuke.
Uz nešto mašte ispijajući ovaj napitak naći ćete se u sunčanoj Turskoj. Lako je za shvatiti zašto je ovaj čaj postao toliko popularan u tako kratko vrijeme.
Perjanica našeg asortimana voćnih čajeva. Od srca vam preporučamo ovaj čaj!
Energija | 31 kJ/ 7 kcal |
Masti | 0.1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0.1 g |
Ugljikohidrati | 1.4 g |
- od kojih šećeri | 1.3 g |
Proteini | 0.1 g |
Sol | 0.01 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.