Rooibos BIO
Rooibos BIO
Zemlja porijekla crvenog grma (rooibos) je Južna Afrika.
Domoroci su koristili crveni grm kako bi napravili voćni, slatki čaj mnogo prije Europljana. Grančice grma se suše na suncu te se potom režu na male komadiće.
Ovaj čaj je prvi put izvezen u daleke zemlje u 19 st., te se od tada njegov izvoz sve više povećava. Kao rezultat imamo kontrolirani uzgoj nekad divljeg grma.
Visokokvalitetan čaj od crvenog grma ima rubinastu boju i blagu, slatku, karakterističnu aromu.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem