dostava.jpg

Dostava

Dostava naručenih artikala

Naručeni artikli bit će isporučeni na vašu adresu u najkraćem mogućem roku a najkasnije u roku od 5 radnih dana za dobavljive artikle odnosno one artikle koji dobavljači imaju na zalihama.

U redovnim uvjetima roba se dostavlja kupcu radnim danom, unutar 5 do 7 radnih od dana narudžbe, na otoke po dostavnom redu dostavljača do maksimalnih 7 radnih dana.

Ako procjenimo da će rok dostave biti veći od 5 radnih dana ili da je nemoguće više dostaviti traženi artikal, nakon provjere kod dobavljača bit ćete obaviješteni o tome putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.

U mjestima gdje postoji organizirana dostava, Vaš će paket biti dostavljen izravno u Vaš dom. Tamo gdje dostava paketa nije organizirana, pošta ili tvrtka koja se bavi kurirskom uslugom će Vas obavijestiti o prispijeću pošiljke i Vaš ćete paket moći podići u roku prema rokovima dostavne službe.

Harissa ili ovlašteni dostavljač zadržava pravo da se prilikom isporuke robe zatraži identifikacija primatelja putem osobnog dokumenta te ukoliko se ne dobije ista Harissa zadržava pravo da ne isporuči poslanu robu.

Primatelj svojim potpisom na dostavnici ili sličnom dokumentu potvrđuje primitak robe.

Troškovi dostave za standardne pakete za područje RH i SLO su:

  • Trošak standardne i dostave pouzećem za RH baziran je na težini do 1 kg, a iznosi 20,21kn/2,68€
  • Za narudžbe na području RH iznad 200kn/26,56€ uključujući PDV, trošak dostave se ne naplaćuje bez obzira na način dostave
  • Trošak standardne dostave za SLO baziran je na težini do 2 kg, a iznosi 95,44kn/12,67€
  • Trošak dostave pouzećem za SLO baziran je na težini do 2 kg, a iznosi 141,31kn/18,76€
  • Za narudžbe na području SLO iznad 700kn/92,96€ uključujući PDV, trošak dostave se ne naplaćuje bez obzira na način dostave
     

Najnoviji recepti

Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pogledajte sve recepte
koromac_Blog-homepage-960x655px.jpg

Zimska salata od koromača

Osvježavajuća salatu od koromača i naranče s octom od nara koju možete servirati uz glavno jelo, ali i konzumirati samu, kao svojevrsni lagani detox obrok.

welington2_Blog-homepage-960x655px.jpg

Lungić Wellington s umakom od crnog vina

Preporučamo vam da ga servirate uz fantastični Home Chef umak od crnog vina, poznatiji i kao Bordelaise umak.

Začinite Instagram