Rinfuza ocat kalamondin
Rinfuza ocat kalamondin
SASTOJCI: koncentrirani mošt grožđa 70%, vinski ocat, koncentrirani sok od kalamondina 2%, prirodna aroma naranče, sadrži sulfite
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Linija Piazza Grande prirodni su začini koji spajaju tradiciju i inovativnost, usklađujući visokokvalitetne moštove s voćnim sokovima i odabranim prirodnim aromama. Na stol ljubitelja balzamičnog octa donose bogatstvo balzamičnog začina obogaćenog notom okusa voćnog soka.
Izvrstan i kao alkoholni aperitiv (uz prosecco ili drugo pjenušavo bijelo vino), osvježavajući ljetni napitak (uz led i soda/gaziranu vodu) ili za pripremu umaka.
Napravljen od Trebbiano mošta od grožđa, octa, soka i arome Calamansi limete; narančaste boje visoke gustoće i punog okusa.
Detalji o proizvodu
Izgled: bistar
Boja: narančasta s pjegama jantara
Aroma: Izražena i dugotrajna, ugodno octena, tipična za calamansi limetu
Okus: S voćnim okusom calamansi limete
Prosječna gustoća:1,28
Kiselost: 4%
Rok trajanja: 4 godine
Idealno uz ribu na žaru, tjesteninu, rižota, ratatouille, odležane i ljute sireve, koktele
Energija | 1397 kJ/ 328 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 78,7 g |
- od kojih šećeri | 78,7 g |
Proteini | 0,1 g |
Sol | 0,07 g |
Vlakna | 0 g |
Najnoviji recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Tradicionalni, mekani i pahuljasti - medenjaci
Medenjaci, tradicionalni mekani i pahuljasti keksići s cimetom i medom omiljeni su obiteljski recept!

Boeuf Bourgignon
Zahladilo je i tako nam pašu comfort food jela. Stoga danas donosimo recept za jedan klasik francuske kuhinje kojega je dodatno proslavila slavna TV kuharica Julia Child za koju se kaže da je čitavu Ameriku naučila kuhati. Veliki sočni komadi govedine, gusti mesni umak na bazi vina, veliki komadi povrća i aromatične gljive ugrijat će vas i pružiti upravo ono što trebate u hladnim zimskim danima.