Ginger-Aronia BIO
Ginger-Aronia BIO
SASTOJCI: komadići đumbira, sjemenke komorača i anisa, bobice aronije, sladić, kadulja, limunska trava, paprena metvica, zvjezdasti anis, ružine latice
Jak i pikantan đumbir, slatkasto sjeme komorača i anisa, svježa limunska trava i menta, a sve začinjeno suptilnom notom sladića i kadulje. Delikatne ružine latice i cijeli zvjezdasti anis daju završni dodir ovoj mješavini.
Dopustite si da vas iznenadi ova mješavina iz bio uzgoja.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.