Suđe i posuđe

Gus wok 30cm - orah

Gus wok 30cm - orah

Gus wok 30cm - orah
1.080,11 kn

Gus wok 30cm - orah

O proizvodu

Šifra artikla: 5000699

Gus wok sa drvenom ručkom od oraha.

Pri izradi nisu upotrebljavane umjetne boje ili kemikalije - prirodni je proizvod u pravom smislu riječi.

Proizvodi od lijevanog željeza tvrtke Skeppshult provode i skladište toplinu ravnomjerno i dobro. To čini Skeppshult lijevano željezo idealnim za pečenje. Začinjena jela izvana dobivaju pravi ten, a iznutra ostaju sočna. Zbog visokog kapaciteta skladištenja topline, tave od lijevanog željeza idealne su i za posluživanje za stolom.

U proizvodnji lijevanog željeza u ljevaonici Skeppshult ne koriste se nikakve boje ili druge kemikalije. Prilikom pečenja na masti na površini gusa se formira tanki prirodni sloj koji spriječava da se hrana zalijepi za wok - prirodni "non stick", te ujedno stvara prekrasnu crnu patinu. Lijepom izgledu i "non stick" svojstvima doprinosi i to što Skeppshult svoje proizvode tretira prirodnim repičinim uljem tako da su djelomično "začinjeni" već prilikom kupnje i mogu se odmah početi upotrabljavati. Prije prve upotrebe proizvođač preporuča kratko ispiranje vrućom vodom kako bi se uklonila prašina.

Skeppshult posuđe izrađeno je od lijevanog željeza debljine oko 5 mm, koji dugo zadržava toplinu i ravnomjerno je raspoređuju, sigurne su za upotrebu na staklo-keramičkim štednjacima, a jedan od razloga za to je što je lijevano željezo mekši materijal od stakla ili keramike.

Napomena: s obzirom da se Skeppshult proizvodi izrađuju ručno, moguća su mala odstupanja u veličini i samoj završnoj izradi.

Svojstva woka:

Materijal: lijevano željezo, drvo
Promjer dna: 13,5 cm
Promjer na vrhu: 30 cm
Visina ruba: 8 cm
Dužina ručke 23 cm
Težina: 3,1 kg
baza debljine 5 mm
Tava nije prikladna za upotrebu u pećnici
Pogodno za sve vrste štednjaka, uključujući indukcijske štednjake
25-godišnje jamstvo na lijevano željezo
100% napravljeno korištenjem energije vjetra

Ovdje možete potražiti opširnije informacije o gusu.