Suđe i posuđe

Gus grill ploča 35.5x32.5 cm

Gus grill ploča 35.5x32.5 cm

Gus grill ploča 35.5x32.5 cm
707,78 kn

Gus grill ploča 35.5x32.5 cm

O proizvodu

Šifra artikla: 5000695

Gus ploča sa ravnom i grill stranom.

Ukoliko vam je tava premala ili vanjski uvijeti nisu povoljni za grilanje, stavite grill ploču na vaš štednjak i otkrijte grill majstora u vama.

Ploču također možete koristiti u pećnici umjesto kamena za kruh ili pizzu. 

Pri izradi nisu upotrebljavane umjetne boje ili kemikalije - prirodni je proizvod u pravom smislu riječi.

Proizvodi od lijevanog željeza tvrtke Skeppshult provode i skladište toplinu ravnomjerno i dobro. To čini Skeppshult lijevano željezo idealnim za pečenje. Začinjena jela izvana dobivaju pravi ten, a iznutra ostaju sočna. Zbog visokog kapaciteta skladištenja topline, tave od lijevanog željeza idealne su i za posluživanje za stolom.

U proizvodnji lijevanog željeza u ljevaonici Skeppshult ne koriste se nikakve boje ili druge kemikalije. Prilikom pečenja na masti na površini gusa se formira tanki prirodni sloj koji spriječava da se hrana zalijepi za ploču - prirodni "non stick", te ujedno stvara prekrasnu crnu patinu. Lijepom izgledu i "non stick" svojstvima doprinosi i to što Skeppshult svoje proizvode tretira prirodnim repičinim uljem tako da su djelomično "začinjeni" već prilikom kupnje i mogu se odmah početi upotrabljavati. Prije prve upotrebe proizvođač preporuča kratko ispiranje vrućom vodom kako bi se uklonila prašina.

Skeppshult posuđe izrađeno je od lijevanog željeza debljine oko 6 mm, koji dugo zadržava toplinu i ravnomjerno je raspoređuju, sigurne su za upotrebu na staklo-keramičkim štednjacima, a jedan od razloga za to je što je lijevano željezo mekši materijal od stakla ili keramike.

Napomena: s obzirom da se Skeppshult proizvodi izrađuju ručno, moguća su mala odstupanja u veličini i samoj završnoj izradi.

Svojstva ploče:

Materijal: lijevano željezo
Dimenzije: 36,5 x 31,5 cm
Težina: 5,5 kg
Baza debljine 5 mm
Tava nije prikladna za upotrebu u pećnici
Pogodno za sve vrste štednjaka, osim indukcijskog
25-godišnje jamstvo na lijevano željezo
100% napravljeno korištenjem energije vjetra

Ovdje možete potražiti opširnije informacije o gusu.