!NOVO - STAKLENKA PEČENI KRUMPIR 60g
Začinska mješavina za pečeni krumpir u staklenki s posipačem
!NOVO - STAKLENKA PEČENI KRUMPIR 60g
Začinska mješavina za pečeni krumpir u staklenki s posipačem
SASTOJCI: luk, paprika, crni papar, pastrnjak, dimljena paprika, kurkuma, kim, češnjak, kumin, đumbir, kamena sol, dimljena sol (ukupan udio soli 39%)
Začinska mješavina namijenjena pripremi pečenog krumpira.
Popularna mješavina začina za pečeni krumpir od sada u novom ruhu, elegantnoj i višekratnoj staklenci s posipačem.
Začin za pečeni krumpir - više saznajte ovdje.
Preporuka za upotrebu:
Na vatri u velikoj posudi pogodnoj za pećnicu prepržimo 80g slanine narezane na kockice, dodamo 20g ulja i 1kg brašnastog krumpira narezanog na ploške te kratko i dobro zapečemo. Dodamo dva luka narezana na veće kocke i začinimo s dvije jušne žlice začina za pečeni krumpir, promiješamo, te pečemo u pećnici 25 min. Umjesto svježeg luka, krumpir na kraju možete obilno posipati prženim lukom.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.