Tomato Ketchup Fancier than Gourmet 355ml
Tomato Ketchup Fancier than Gourmet 355ml
SASTOJCI: pire od rajčice (60%), sirovi šećer, ocat, prženi luk, sol, češnjak, jalapeno papričica (1.2%), začini, stabilizator: ksantan guma, regulator kiselosti: limunska kiselina
Ljubitelji umaka i kečapa bit će oduševljeni: ovaj gurmanski kečap fino je upotpunjen s lukom, češnjakom i jalapeno čilijem.
Energija | 432 kJ/ 102 kcal |
Masti | 0.13 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0.03 g |
Ugljikohidrati | 23 g |
- od kojih šećeri | 22 g |
Proteini | 1.13 g |
Sol | 3.25 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.