Harissa pasta u tubi 70g
Harissa pasta u tubi 70g
SASTOJCI: crvena ljuta paprika 87%, češnjak, korijander, sol, kim
Ova prilično pikantna mješavina koristi se u marokanskoj, alžirskoj i tuniškoj kuhinji. Uz sol i papar, poslužuje se kao začin uz sva jela, no stavlja se i u juhe, variva, uz kus-kus te za pripremu mesa s roštilja.
LE PHARE DU CAP BON Harissa je originalna i autentična tuniška Harissa, ova super-svestrana vatrena sjevernoafrička pasta narančasto-crvene je boje. Mješavina je različitih vrsta crvenih ljutih papričica, češnjaka, korijandera, sjemenki kima i morske soli.
Energija | 348 kJ/ 84 kcal |
Masti | 5 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1.5 g |
Ugljikohidrati | 6.6 g |
- od kojih šećeri | 4.5 g |
Proteini | 4.1 g |
Sol | 2.44 g |
Vlakna | 2.1 g |
Najnoviji recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Tradicionalni, mekani i pahuljasti - medenjaci
Medenjaci, tradicionalni mekani i pahuljasti keksići s cimetom i medom omiljeni su obiteljski recept!

Boeuf Bourgignon
Zahladilo je i tako nam pašu comfort food jela. Stoga danas donosimo recept za jedan klasik francuske kuhinje kojega je dodatno proslavila slavna TV kuharica Julia Child za koju se kaže da je čitavu Ameriku naučila kuhati. Veliki sočni komadi govedine, gusti mesni umak na bazi vina, veliki komadi povrća i aromatične gljive ugrijat će vas i pružiti upravo ono što trebate u hladnim zimskim danima.