Harissa pasta u tubi 70g
Harissa pasta u tubi 70g
SASTOJCI: crvena ljuta paprika 87%, češnjak, korijander, sol, kim
Ova prilično pikantna mješavina koristi se u marokanskoj, alžirskoj i tuniškoj kuhinji. Uz sol i papar, poslužuje se kao začin uz sva jela, no stavlja se i u juhe, variva, uz kus-kus te za pripremu mesa s roštilja.
LE PHARE DU CAP BON Harissa je originalna i autentična tuniška Harissa, ova super-svestrana vatrena sjevernoafrička pasta narančasto-crvene je boje. Mješavina je različitih vrsta crvenih ljutih papričica, češnjaka, korijandera, sjemenki kima i morske soli.
Energija | 348 kJ/ 84 kcal |
Masti | 5 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1.5 g |
Ugljikohidrati | 6.6 g |
- od kojih šećeri | 4.5 g |
Proteini | 4.1 g |
Sol | 2.44 g |
Vlakna | 2.1 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.