Đumbir pasta BIO 190g
Đumbir pasta BIO 190g
SASTOJCI: đumbir* (90%), šećer od šećerne trske*, rižin ocat*, limunska kiselina. *Certificirano organski
Pastu od đumbira dodajte marinadama, dresinzima za salate i umacima. Začinite kuhanu rižu ili napravite stir-fry. U biti, koristite je za sve za što bi inače koristili svježi đumbir.
Energija | 167 kJ/ 40 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 10 g |
- od kojih šećeri | 5 g |
Proteini | 0 g |
Sol | 0,05 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.