La Perla Pralina Tiramisu - rinfuza
La Perla Pralina Tiramisu - rinfuza
SASTOJCI: šećer, lješnjak, mlijeko u prahu, kakao maslac, sirutka u prahu, hrskave žitarice (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), suncokretovo ulje, bambusovo biljno vlakno, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin, sol, karamelizirani šećer, kakao u prahu, prirodna aroma vanilije), kakao u prahu, mascarpone u prahu, stabilizator E450, žumanjak jaje u prahu, kava
ALERGENI: može sadržavati tragove mlijeka, kikirikija, jaja i drugih orašastih plodova.
Energija | 2167 kJ/ 520 kcal |
Masti | 32 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 16 g |
Ugljikohidrati | 46 g |
- od kojih šećeri | 44 g |
Proteini | 7,6 g |
Sol | 0,26 g |
Vlakna | 0 g |
Najnoviji recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Tradicionalni, mekani i pahuljasti - medenjaci
Medenjaci, tradicionalni mekani i pahuljasti keksići s cimetom i medom omiljeni su obiteljski recept!

Boeuf Bourgignon
Zahladilo je i tako nam pašu comfort food jela. Stoga danas donosimo recept za jedan klasik francuske kuhinje kojega je dodatno proslavila slavna TV kuharica Julia Child za koju se kaže da je čitavu Ameriku naučila kuhati. Veliki sočni komadi govedine, gusti mesni umak na bazi vina, veliki komadi povrća i aromatične gljive ugrijat će vas i pružiti upravo ono što trebate u hladnim zimskim danima.