La Perla Pralina Tiramisu - rinfuza
La Perla Pralina Tiramisu - rinfuza
SASTOJCI: šećer, lješnjak, mlijeko u prahu, kakao maslac, sirutka u prahu, hrskave žitarice (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), suncokretovo ulje, bambusovo biljno vlakno, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin, sol, karamelizirani šećer, kakao u prahu, prirodna aroma vanilije), kakao u prahu, mascarpone u prahu, stabilizator E450, žumanjak jaje u prahu, kava
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2167 kJ/ 520 kcal |
Masti | 32 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 16 g |
Ugljikohidrati | 46 g |
- od kojih šećeri | 44 g |
Proteini | 7,6 g |
Sol | 0,26 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.