La Perla Pralina Slana Karamela - rinfuza
La Perla Pralina Slana Karamela - rinfuza
SASTOJCI: kakao maslac, šećer, pasta od badema, punomasno mlijeko u prahu, mliječni šećer, hrskave žitarice, rižino brašno, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno, suncokretovo ulje, bambusova biljna vlakna, sojino brašno, sol, karamelizirani šećer, kakao prah, prirodna aroma vanilije, sirutka u prahu, tamna čokolada, emulgator: sojin lecitin, kakao pasta
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2305 kJ/ 551 kcal |
Masti | 34 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 15 g |
Ugljikohidrati | 51 g |
- od kojih šećeri | 40 g |
Proteini | 9 g |
Sol | 0,35 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.