La Perla Pralina Pistacija - rinfuza
La Perla Pralina Pistacija - rinfuza
SASTOJCI: bijela čokolada (šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije), pistacije, šećer,bez glutena.
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2385 kJ/ 573 kcal |
Masti | 39 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 14 g |
Ugljikohidrati | 42 g |
- od kojih šećeri | 38 g |
Proteini | 12 g |
Sol | 0,18 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.