La Perla Pralina Kokosovo Mlijeko - rinfuza
La Perla Pralina Kokosovo Mlijeko - rinfuza
SASTOJCI: indijski oraščići, organski integralni šećer od trske, kokosovo mlijeko u prahu, kakao masa, kakao maslac, hrskave žitarice (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), suncokretovo ulje, bambusova vlakna, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin , sol, karamelizirani šećer, kakao prah, prirodna aroma vanilije, glukozni sirup, emulgator: sojin lecitin, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina (biljnog porijekla), bez glutena.
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, orašasti plodovi, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje.
*može sadržavati tragove mlijeka i mliječnih proizvoda (uključujući i laktozu)
Energija | 2328 kJ/ 559 kcal |
Masti | 37 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 18 g |
Ugljikohidrati | 46 g |
- od kojih šećeri | 42 g |
Proteini | 7,1 g |
Sol | 0,12 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.