La Perla Pralina Đumbir Med - rinfuza
La Perla Pralina Đumbir Med - rinfuza
SASTOJCI: šećer, pijemontski lješnjaci, kakao maslac, mlijeko u prahu, kakao pasta, hrskave mrvice (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), suncokretovo ulje, bambusova biljna vlakna, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin, sol, karamelizirani šećer, kakao u prahu, prirodna aroma vanilije, đumbir, praškasti pripravak na bazi meda, maltodekstrin, poliflorni med, bez glutena
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2315 kJ/ 556 kcal |
Masti | 38 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 15 g |
Ugljikohidrati | 45 g |
- od kojih šećeri | 41 g |
Proteini | 8 g |
Sol | 0,12 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.