La Perla Pralina Čokolada - rinfuza
La Perla Pralina Čokolada - rinfuza
SASTOJCI: tamna čokolada, šećer, kakao pasta, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije, lješnjak, šećer, nugat granule (lješnjaci, med, šećer, glukozni sirup, bjelanjak jaje), kakao prah, bez glutena
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2211 kJ/ 530 kcal |
Masti | 31 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 18 g |
Ugljikohidrati | 52 g |
- od kojih šećeri | 48 g |
Proteini | 9,11 g |
Sol | 0,08 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.