La Perla Pralina Čokolada
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Čokolada
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: tamna čokolada, šećer, kakao pasta, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije, lješnjak, šećer, nugat granule (lješnjaci, med, šećer, glukozni sirup, bjelanjak jaje), kakao prah, bez glutena
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2211 kJ/ 530 kcal |
Masti | 31 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 18 g |
Ugljikohidrati | 52 g |
- od kojih šećeri | 48 g |
Proteini | 9,11 g |
Sol | 0,08 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.