Pear-Cinnamon
Pear-Cinnamon
SASTOJCI: komadići jabuke, cvijet hibiskusa, šipak, kockice ananasa, komadići cimeta, prirodna aroma, latice suncokreta
Rajska, voćna, pikantno slatka mješavina.
Izbalansirana aroma dolazi od svježih, zrelih krušaka i slatke nijanse cimeta. Par kapi slatkog vrhnja dat će ovom čaju završni sjaj.
Cimet ne mora nužno značiti Božić! Uvažite ovaj atraktivni voćni mix kao zamjenu za desert, oduševit ćete se.
Energija | 23 kJ/ 6 kcal |
Masti | < 0,1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | < 0,1 g |
Ugljikohidrati | 1.0 g |
- od kojih šećeri | 0.9 g |
Proteini | 0.1 g |
Sol | < 0,01 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.